Palvelut

Tarvitsetko asuntokaupan yhteydessä kuntotarkastuksen?

Suoritamme asuinrakennuksiin ja vapaa-ajan asuntoihin kuntotarkastukset ja näin ollen varmistat asunnon todellisen kunnon perustuksista aina vesikattoon asti. Tarkastus on sekä myyjän, että ostajan etu.

Oletko aloittamassa uudisrakennusta tai kunnostamassa vanhaa, johon tarvitset rakennusluvan?

Teemme vastaavan mestarin sekä valvojan työt. Näin varmistamme kohteesi turvallisen ja oikeaoppisen rakentamisen. Neuvomme kustannustehokkaan ratkaisun eri osa-alueille ja annamme vinkkejä toteutuksiin.

Myymässä asuntoasi?

Ai et ole, no sepä ei haittaa….
Käydään asuntosi yhdessä läpi ”talokatsastus” ja suunnitellaan sille kestävämpi tulevaisuus. Mietitään asuntosi parannuskeinot, jotta saat nukkua yösi vieläkin paremmin. Laaditaan kustannustehokas suunnitelma vuosiksi eteenpäin budjettisi mukaisesti. Käydään rakenteita ja asuntoa läpi sekä tutkitaan samalla sisäilmaa. Pienetkin muutokset parantavat asumisviihtyvyyttä huomattavan paljon.
Älä siis osta sikaa säkissä…

Onko kodissasi aistittavissa outo haju/jokin muu epäkohta tai oireiletko useasti?

Kyseessä voi olla hyvinkin pieni ongelma, mikä on korjattavissa. Teemme aistinvaraiset tutkimukset omakotitalouksiin ja vapaa-ajan asuntoihin. Käytössä ovat myös mittalaitteet ja muut tarvittavat välineet. Tiedämme terveen rakenteen edellytykset ja tunnemme eri vuosikymmenten rakennustavat sekä virheet. Tarvittaessa toteutamme myös havaitut puutteet tai autamme etsimään sopivan tekijän työlle.

Hinnasto:

Aistinvarainen käynti ja neuvonta, asunnon sisäilma 390€

Asunnon läpikäynti. ”talokatsastus” 590€

Asunnon kuntotarkastus (alle 200 m2) 1090€

Vastaavan mestarin/ valvojan työt Projekti kohtainen hinta, ota yhteyttä


Korjaus ja muutostyöt 55€/h


Kaikkiin hintoihin lisätään kilometrikorvaus 1€/km (Kouvola keskus).

Kaikki hinnat sis. arvonlisäveron 24%